Szolgáltatások és árak

Ma már elengedhetetlen egy vállalkozó vagy cég számára, mind amellett hogy jelen vannak a különböző közösségi oldalakon, szükség van egy saját honlapra, amin minden olyan információt meg tud találni a honlapra látogató, amire kíváncsi. Legyen szó személyes oldalról, blogról, egyéni vállalkozásról, cégek hivatalos oldaláról, webáruházáról.

Weboldal készítése

 • Wordpress tartalomkezelő rendszer
 • könnyen kezelhető felület
 • mobilbarát kinézet
 • one-page vagy több oldalas weboldalak
 • blogok, magazin oldalak készítése
 • bővítmények elhelyezése
 • Google Analytics és a Search Conse összekapcsolása
 • keresőoptimalizálás
 • akár későbbi rendszeres karbantartás

Igény szerint:

 • tárhely és domain regisztráció
 • aldomainek létrehozása
 • SSL (https) beállítása
 • útmutatás az oldal kezelésére

Mindhárom csomag esetén igény szerint tárhelyet és domain nevet hozok létre (a lentebb feltüntetett árak nem tartalmazzák a webtárhely és domain árát!), mind ezek mellett tartalmazza az egy hónapos karbantartást, ami az utólag hibák javítását, bővítmények (pluginok) frissítését jelenti; a honlap elkészítését követően egy biztonsági mentést; illetve keresőoptimalizálást. Ezeken felül a Google Analytics és a Search Console is aktiválásra kerül a weboldalon.

A csomagoknál egyik helyen sincs konkrét összeg feltüntetve, csak egy minimum ár, mivel minden weboldal különböző, mindenhol mások az igények. A konzultációk során a honlap szerkezetét, tartalmát egyeztetve, illetve az egyéb lehetőségek igénybevételét követően fog kialakulni a konkrét összeg.

Egyéb szolgáltatások

A Web Tartalom csomag azok számára ajánlott, akik nem szeretnék kezelni a honlapjukat, de szeretnék időnként aktuális tartalommal, posztokkal ellátni webes felületüket. A már elkészült honlappal így nem kell tovább foglalkozni, mert a számomra elküldött fotókat/képeket, videókat feltöltöm, írásos tartalmakat létrehozom a már korábban létrehozott aloldalakon.

A Web Karbantartás csomag viszont a már elkészült honlapokra vonatkozik.  A weboldal biztonságos üzemelése elengedhetetlen. Fontos a karbantartás, naprakész legyen a honlap tartalomkezelője, illetve a bővítmények legfrissebb verziója. Nálam mindezt lehet havi és fél éves formában is választani.

Weboldal készítése 85.000 Ft-tól!

Gyakran felmerülő kérdések

1. Milyen és mekkora tárhelyre lesz szükségem?

Honlaptól függ minden. Milyen napi látogatottságra számítunk, milyen és mennyi tartalom lesz elhelyezve. Nekem egy 5GB-s tárhelyem van, de ennek jelentős részét még nem használom ki. Ha ki lenne használva se kell tartani, ugyanis mindig, minden szolgáltatónál van lehetőség bővíteni a tárhelyet a későbbiek során.
Jelenleg a Netmasters*-nél van a tárhelyem és a domain regisztrációm, de érdemes szétnézni a Tárhely.eu*, Rackforest* és a Forpsi* szolgáltatóknál is.

*Az említett szolgáltatók csak ajánlások, nem vagyok egyikükkel sem együttműködésben.

2. Honnan tudom, hogy foglalt-e az a domain cím, amit szeretnék a weboldalamnak adni?

Az, hogy foglalt-e a domain cím, azt a különböző tárhelyszolgáltatók honlapján meg lehet találni. Lehetőség van akár .hu-s végződéssel megnézni foglalt-e az a domain név vagy sem, akár javaslatokat is ad az ellenőrzést követően. De más végződésű domain nevet is lehet akár választani (.com, .eu, stb.).
Én a Netmasters-nél kialakított keresést tudom ajánlani ide kattintva.

3. Mennyi idő alatt készül el a honlap?

Mindez változó. Ez kéréstől függ, hogy az ügyfél milyen weboldalt szeretne. A honlapkészítés eltarthat akár 2-4 hétig is.

4. Miért minimum összeg van megadva általában a honlapkészítőknél?

Pontos összeget a konzultációkat követően lehet megállapítani. Függ a honlap elrendezésétől, menüpont/almenüpontok mennyiségétől, ott mennyi tartalom lesz elérhető. Milyen és mennyi bővítményre lesz szükség (megosztási lehetőség, hozzászólási funkció, keresőoptimalizálás, látogatottságmérés, stb…).

Természetesen nem a csillagos ég a határ, a Web1 esetében jelenleg 75.000-95.000 Ft, illetve a Web2 esetében 100.000-150.000 Ft között van az értékhatár.

5. Mi az a one-page honlap?

A one-page, más néven egyoldalas honlap. Az egyoldalas weboldalakon megjelenő tartalmak, blokkok mind-mind egy helyen jelenik meg.

Nincsenek menük, almenük. Ezáltal könnyedebben áttekinthető, navigálható és az oldalra látogató nem tud eltévedni. Egy egyszerűbb honlap esetében ajánlott, komolyabb akár blogolásnál a kialakítás nem ajánlott.

Egyik korábbi munkáim között említhető a CZH-EP Kivitelező Kft. honlapja.

Korábbi munkáim

Fela Studio

Fela Studio

Kivitelezés ideje:2022. februárElérhetőség:felavideostudio.huSzolgáltatás:weboldal készítése

bővebben
Szadavill

Szadavill

Kivitelezés ideje:2021. decemberElérhetőség:szadavill.huSzolgáltatás:weboldal készítése"Rendkívül profi, minden igényt kielégítő weboldal szerkesztőt ismerhettem meg személyében. Naprakész tudással rendelkezik, azonnal reagál és teljesíti a kéréseket. Egyedi, jól...

bővebben
Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény

Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény

Kivitelezés ideje:2014-tőlElérhetőség:Törökszentmiklósi Óvodai IntézménySzolgáltatás:weboldal készítése, tartalom kezelése"Megbízható, rugalmas, elérhető, türelmes, korrekt - ezek jutnak először eszembe, ha Gábor munkájára gondolok. Közös munkánk során többször...

bővebben